28 Aralık 2017 Perşembe

CEMAL KÜLÂHLI (43. Hükümet, GIDA-TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI, 1965-1999 Dönemi Bursa Milletvekili ve DEMOKRATLAR KULÜBÜ Yönetim Kurulu Üyesi) 26 Aralık 2017 Salı Günü Vefat Etti.

CEMAL KÜLÂHLI HAK'A YÜRÜDÜ

CEMAL KÜLÂHLI' YA MECLİS' TE SON GÖREV..
Eski İçişleri Bakanı Mehmet Gazioğlu ve diğer arkadaşlarla birlikte rahmetli Cemâl beye son görev. Not Bu fotoğrafı Bursa' dan elde edip,bir saat sonra bana göndermek becerisine ve Ankara çevresine sahip Saygun Çelebi kardeşime teşekkürler.. (Bursa Milletvekili, Av. ERTUĞRUL MAT)
Eski Bakanlardan Külahlı vefat etti
Eski Bakan ve Bursa Milletvekili Cemal Külahlı (87) vefat etti. Külahlı, yarın TBMM'de düzenlenecek törenin ardından, Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (Haber Merkezi 26 Aralık 2017, 17:07 Son Güncelleme: 26 Aralık 2017, 17:12 AA) Cemal Külahlı: Eski Bakan ve Bursa Milletvekili Cemal Külahlı, yarın TBMM'de düzenlenecek tören ve Kocatepe Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Bursa'nın Orhaneli ilçesinde doğan Külahlı İstanbul Teknik Üniversitesinde Elektrik Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. Külahlı, TBMM'de 1965-1999 yılları arasında Bursa Milletvekili olarak yer aldı, 43. Hükümet'te de Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevini üstlendi.
Cemal Külahlı, evli ve üç çocuk babasıydı.
43. Dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Cemal Külahlı İçin Tören Düzenlendi
43. dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Cemal Külahlı için tören düzenlendiANKARA - 43. Dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Cemal Külahlı için tören düzenlendi. (27 Aralık 2017 Çarşamba 14:30) 43. dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Cemal Külahlı için tören düzenlendi
ANKARA - 43. Dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Cemal Külahlı için tören düzenlendi. Külahlı için TBMM'de düzenlenen törene; TBMM Başkanı İsmail kahraman, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, eski TBMM Başkanları Cemil Çiçek ve Bülent Arınç, eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Esat Kıratlıoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, ailesi ve yakınları katıldı.
Törende, Külahlı'nın özgeçmişi okundu ve saygı duruşunda bulunuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder